• 1

Kedves Látogató!

Tisztelettel köszöntöm a Váci Városfejlesztő Kft. és a társasággal egységes szabályrendszer alapján működő gazdasági társaságok honlapján!

A folyamatosan frissülő weboldalunkon tájékoztatást kaphatnak a különböző szakterületeken elvégzett munkákról, a tervezett és a folyamatban lévő feladatok aktuális állapotáról. Így informálódhatnak az önkormányzat hatáskörébe eső útfelújításokról; az intézményekben végzett karbantartásokról;  kertészeti és parkfenntartási munkákról; ingatlankezelési ügyekről; a városi tulajdonú sportlétesítmények üzemeltetéséről és a távfűtési feladatokról is. Társaságunk munkáinak ütemezése kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy ebben a kérdésben a Váci Városfejlesztő Kft. képzett és elhivatott szakemberei által készített tervek a meghatározóak. Ezek az anyagi források által biztosított lehetőségeket figyelembe véve kerülnek összeállításra.

A munkánk eredményessége szempontjából alapvető jelentőségűek a lakosság részéről kapott észrevételek, javaslatok, hibabejelentések. Ezért kérjük segítő együttműködésüket és véleményüket! Kérjük a Tisztelt váci lakosokat, hogy észrevételeiket elsősorban a honlapunk jobb felső sarkában található Hibabejelentőn keresztül tegyék meg. Ezen túlmenően a különböző szakterületekért felelős munkatársainknak a "Kapcsolat" menüpont alatt található elérhetőségein közvetlenül is jelezhetik javaslataikat és kérdéseiket!

Csapatunknak küldetése és mindannyiunk közös célja, hogy Vác egy szép és élhető város legyen. Támogassuk ebben a munkában egymást!

Tisztelettel: dr. Varga Borbála
ügyvezető